Köpvillkor

Dessa villkor gäller mellan dig som kund och oss som säljare (företag).

ALLMÄNT

Köpinformation

När du handlar via Internet gäller konsumentköp- och distansavtalslagen. Denna lag skyddar dig som konsument när du handlar på distans. Läs mer hos Konsumentverket. Ekorist reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor.

Orderbekräftelse

En automatisk orderbekräftelse skickas ut när du slutfört din beställning.

Priser

Priserna är i svenska kronor och moms ingår på alla varor.

BETALNINGSSÄTT

Ekorist tillämpar förskottsbetalning via Swish eller Klarna.

Klarna checkout

Betala tryggt och enkelt med ett klick och få hem varorna innan du betalar!

Swish

Betala till Swishnumret 123 558 97 18. Swish fungerar mellan Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund samt Swedbank och Sparbankerna. Din order kommer att skickas när vi ser betalningen på vårt konto.

FRAKT OCH LEVERANS

Leveranstid

Normal leveranstid är 1-3 dagar efter det att betalning är genomförd och pengarna har nått Ekorist. Eftersom Ekorist strävar efter ett hållbart samhälle för familjer, medmänniskor och miljö kan leveranstiden ibland bli längre. Detta kan bero på sjuka barn eller lov. Köparen meddelas per e-post om leveranstiden blir oväntat lång.

Fraktkostnad

Fast fraktkostnad 49kr.

Fri frakt vid ordervärde över 499kr.

Returfrakt står du som kund för.

Fri avhämtning på Rist Backgården, Ljungsbro efter överenskommelse.

Fri leverans till Björkö Friskola och Förskolan Virvelvinden i Ljungsbro samt Berg och Ljungsbro efter överenskommelse. Välj “Hämta själv” som leveransalternativ och skriv en kommentar i “Ordernoteringar”. Rutan finner du i kassan.
För tillfället levererar vi endast inom Sverige.

REKLAMATIONER OCH ÅNGERRÄTT

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss så kommer vi överens gemensamt om hur vi ska lösa det hela. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd. Du har 14 dagars ångerrätt.

Returfrakt står du som kund för.

ÖVRIGT

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Ekorist kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

Ekorist drivs av

Marina Lagerberg
Rist Backgården
58575 Ljungsbro
Organisationsnummer: 8010201922
070-7517621

Skicka meddelande via kontaktformuläret om du har funderingar och önskemål.